Про продовження дії договору оренди нежитлового приміщення

06.06.2022 4957

Про продовження дії договору оренди нежитлового приміщення

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про продовження дії договору
оренди нежитлового приміщення

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги звернення директора Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 26 від 02.06.2022 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження з діючим орендарем Стрийським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги терміном на 2 роки 11 місяців без проведення аукціону договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Л. Українки, 70, площею 43,6 м. кв. із встановленням орендної плати розміром 1 грн. без ПДВ в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з продовженням договору оренди нежитлового приміщення комунальної власності у порядку, визначеному чинним законодавством України.
3. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту