Про продовження дії договорів оренди нежитлових приміщень шляхом проведення аукціону

11.10.2021 3758

Про продовження дії договорів оренди нежитлових приміщень шляхом проведення аукціону

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про продовження дії договорів
оренди нежитлових приміщень
шляхом проведення аукціону

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги звернення фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протоколи № 15 від 07.10.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Включити в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення електронного аукціону частину нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 3,0 кв. м., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
1.1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, за результатами проведеного аукціону, надати дозвіл на продовження з діючим орендарем терміном на 2 роки або укладення з новим орендарем договору оренди частини нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 3,0 м. кв.
2. Включити в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення електронного аукціону частину нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, площа Ринок, 1, площею 3,0 кв. м., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
2.1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження з діючим орендарем АТ «Державний ощадний банк України» терміном на 2 роки договору оренди частини нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 3,0 м. кв.
3. Включити в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення електронного аукціону нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Д. Галицького, 8, площею 39,7 кв. м., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
3.1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, за результатами проведеного аукціону, надати дозвіл на продовження з діючим орендарем терміном на 1 рік або укладення з новим орендарем договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Д. Галицького, 8 площею 39,7 м. кв.
4. Включити в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення електронного аукціону нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 16, площею 95,4 кв. м., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
4.1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, за результатами проведеного аукціону, надати дозвіл на продовження з діючим орендарем терміном на 1 рік або укладення з новим орендарем договору оренди нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 16, площею 95,4 м. кв.
5. Включити в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Д. Галицького, 8, площею 51,9 кв. м., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
5.1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження з діючим орендарем КП «Дрогобицьке регіональне радіомовлення «Франкова земля» терміном на 1 рік договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Д. Галицького, 8, площею 51,9 м. кв.
6. Включити в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Я. Осмомисла, 10, площею 42,0 кв. м., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
6.1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження з діючим орендарем громадською організацією «Станиця Дрогобич Пласту –національної скаутської організації України», терміном на 1 рік договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Я. Осмомисла, 10, площею 42,0 м. кв.
7. Включити в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Війтівська Гора, 35 площею 27,3 кв. м., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
7.1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження з діючим орендарем АТ «Укрпошта» терміном на 2 роки договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Війтівська Гора, 35, площею 27,3 м. кв.
8. Включити в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 43 площею 54,3 кв. м., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
8.1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження з діючим орендарем АТ «Укрпошта» терміном на 2 роки договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 43, площею 54,3 м. кв.
9. Включити в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 17 площею 130,0 кв. м., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
9.1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження з діючим орендарем АТ «Укрпошта» терміном на 2 роки договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 17, площею 130,0 м. кв.
10. Включити в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 109 площею 59,3 кв. м., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
10.1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження з діючим орендарем АТ «Укрпошта» терміном на 2 роки договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 109, площею 59,3 м. кв.
11. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, забезпечити:
11.1. затвердження звітів про незалежну оцінку майна об»єктів оренди, вказаних у даному рішенні, затвердження умов проведення аукціону та текстів оголошень про продовження договору оренди шляхом проведення аукціону;
11.2. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з укладенням та продовженням договорів оренди нежитлових приміщень комунальної власності шляхом проведення електронного аукціону у порядку, визначеному чинним законодавством України;
12Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
13.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту