Про продовження дії договорів оренди нежитлових приміщень

18.11.2021 3994

Про продовження дії договорів оренди нежитлових приміщень

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про продовження дії договорів
оренди нежитлових приміщень

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги звернення начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протоколи № 17 від 04.11.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження з діючим орендарем Департаментом міського господарства Дрогобицької міської ради терміном на 1 рік договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 4, площею 47,7 м. кв. із встановленням орендної плати розміром 1 грн. в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
2. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження з діючим орендарем КП «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради терміном на 1 рік договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 4, площею 199,8 м. кв. із встановленням орендної плати розміром 1 грн. в рік відповідно до п. 16 Методики розрахунку орендної плати.
3. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити:
3.1. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з продовженням договорів оренди нежитлових приміщень комунальної власності у порядку, визначеному чинним законодавством України.
4. Виконання даного рішення доручити відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту