Про продовження дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами та демонтаж рекламоносіїв

13.07.2016 532

Про продовження дії дозволу  на розміщення зовнішньої реклами та демонтаж  рекламоносіїв

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ № ______

Про продовження дії дозволу

на розміщення зовнішньої реклами та демонтаж

рекламоносіїв

Розглянувши звернення суб’єктів підприємницької діяльності щодо продовження дозволу на встановлення зовнішньої реклами та демонтаж рекламоносіїв, керуючись пп.13 п.а ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

  1. Продовжити дозвіл на розміщення зовнішньої реклами строком на п’ять років виданий ФОП Сороці Ігору Богдановичу на рекламоносій типу «сітіхолдер» на вул.Самбірській (напроти магазину «Владивален») – загальною площею 1 м.кв.
  2. Скасувати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами виданий ФОП Франчуку Ігору Івановичу на рекламоносії типу «сітілайт» на вул.В.Великого (біля магазину «Сільпо») у кількості 3 шт. загальною площею 7,2 м.кв.
  3. Суб’єкту підприємницької діяльності, зазначеного в п.1 укласти договір на користування місцем розміщення рекламного засобу з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради протягом п’яти робочих днів з моменту прийняття рішення.
  4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на відділ економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова                                                                           Т. Кучма

 Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту