Про продовження терміну дії рішення міської ради

13.09.2021 3358

Про продовження терміну дії  рішення міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про продовження терміну дії
рішення міської ради  

Розглянувши заяву гр. Бунь У. М. та матеріали про продовження терміну дії рішення, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 26 від 14.09.2021р.), керуючись статтями 118, 123, 124 Земельного кодексу України, та відповідно до п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Продовжити термін дії підпункту 1.13 пункту 1 рішення міської ради від 23.05.2013р. № 1027 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок», для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки:
1.1. Бунь Уляні Михайлівні, прож. м. Дрогобич, надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 52 кв. м. на вул. Січових Стрільців, 1, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
2. Фізичній особі, вказаній у п. 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту