Про продовження терміну дії рішення міської ради

02.09.2016 399

Про продовження терміну дії  рішення міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

 __ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від «____» ________ 2016 року № ____

Про продовження терміну дії

рішення міської ради  

Розглянувши звернення та матеріали про продовження терміну дії рішень, та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №  33 від  30.08.2016 року), керуючись статтями 118, 123, 124 Земельного кодексу України, та відповідно до п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада в и р і ш и л а:

  1. Продовжити термін дії підпункту 1.4. пункту 1 рішення міської ради від 22 липня 2015 року №1658 р. «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок», для вчинення необхідних дій, пов’язаних з розробленням проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки:

1.1.   Домбровському Ришарду Владиславовичу, прож. на вул.  Війтівська Гора, 95, земельну ділянку орієнтовною площею  406 кв. м. на вул. Війтівська Гора, 95, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  1. Продовжити термін дії підпункту 3.4. пункту 3 рішення міської ради від 26 червня 2016 року №1382 р. «Про  надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок», для вчинення необхідних дій, пов’язаних з розробленням проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки:

2.1.   Свищу Олексію Андрійовичу, прож. на вул. Шашкевича, 3, земельну ділянку площею  18 кв. м. на вул. Жупна, 13/3,  для будівництва та обслуговування гаражу.

  1. Фізичним особам, вказаним у пунктах 1,2 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою, у разі його відсутності. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова                                                                                       Т. Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту