Про продовження терміну дії рішення міської ради та переукладення договору оренди водного об’єкта

12.03.2020 1136

Про продовження терміну дії  рішення міської ради  та переукладення договору  оренди водного об’єкта

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ 2020 року № _____

Про продовження терміну дії
рішення міської ради
та переукладення договору
оренди водного об’єкта

Розглянувши звернення ТзОВ «Тандем» та матеріали про продовження терміну дії рішень, та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 141 від 05.03.2020р.), керуючись статтями 118, 123, 124 Земельного кодексу України, та відповідно до п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада в и р і ш и л а:
1. Продовжити термін дії підпункту 3.1. пункту 3 рішення міської ради від 16 січня 2015 року № 1473 «Про продовження терміну оренди земельних ділянок та переукладення договору оренди водного об’єкту», для вчинення необхідних дій, пов’язаних з укладанням договору оренди водного об’єкту.
1.1. Переукласти договір оренди водного дзеркала – ставка площею 19,8 га на вул. І. Франка, для оздоровчих заходів і для цілей аквакультури, строком до 19 травня 2024 року, ТзОВ «Тандем» (В. Танчук).
2. Юридичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, виготовити паспорт водного об’єкту та інші необхідні документи для укладення договору оренди водного об’єкта (у разі їх відсутності) згідно з чинним законодавством.
3. Юридичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, необхідно укласти договір оренди водного об’єкта з Дрогобицькою міською радою. У випадку не укладення договору оренди водного об’єкта протягом трьох місяців з дня прийняття рішення, відповідні пункти цього рішення втрачають чинність, а орендар несе відповідальність з відшкодуванням в повній мірі збитків орендодавцю у формі неодержаної орендної плати. Юридичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, забезпечити реєстрацію відповідного договору згідно з чинним законодавством.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту