Про продовження терміну дії рішень міської ради

29.03.2017 382

Про продовження терміну дії  рішень міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «____» _________ 2017 року № ____

Про продовження терміну дії
рішень міської ради

Розглянувши звернення та матеріали про продовження терміну дії рішень, та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 55 від 28.02.2017р.), керуючись статтями 118, 123, 124 Земельного кодексу України, та відповідно до п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада в и р і ш и л а:
1. Продовжити термін дії підпункту 2.3. пункту 2 рішення міської ради від 23 вересня 2015 року № 1726 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва», для вчинення необхідних дій, пов’язаних з розробленням проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
1.1. Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 628 кв. м. на вул. Генерала Грицая, для ведення садівництва Гудиму Миколі Івановичу, прож. на вул. Генерала Грицая, 14.
2. Фізичним особам, вказаним у пункті 1, цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою, у разі його відсутності. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту