Про підготовку навчальних закладів мм. Дрогобича та Стебника до нового навчального року та опалювального сезону 2016-2017 р.р.

21.07.2016 529

Про підготовку навчальних  закладів мм. Дрогобича та Стебника  до нового навчального року та  опалювального сезону 2016-2017 р.р.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ №___

Про підготовку навчальних

закладів мм. Дрогобича та Стебника

до нового навчального року та

опалювального сезону 2016-2017 р.р.

Заслухавши та обговоривши довідку начальника відділу освіти       П. Сушка «Про підготовку загальноосвітніх навчальних закладів до організованого початку 2016-2017 навчального року та опалювального сезону», керуючись пп..1 п. а. ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

  1. Довідку начальника відділу освіти П. Сушка «Про підготовку загальноосвітніх навчальних закладів до організованого початку 2016-2017 навчального року та опалювального сезону» взяти до відома.
  2. Зобов’язати начальника відділу освіти П. Сушка провести роботу з підготовки загальноосвітніх навчальних закладів до нового 2016-2017 навчального року відповідно до листів Дрогобицького міжміського відділу лабораторних досліджень ДУ «Львівський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України», Дрогобицького РВ ГУ МНС у Львівській області та відділу з питань охорони праці і питань праці Дрогобицької міської ради в межах запланованих бюджетних коштів.
  3. Директору департаменту міського господарства І.Лепкому:

3.1. Провести заходи щодо нанесення розмітки на пішохідних переходах в районах пересування учнів та вихованців навчальних закладів міст Дрогобича та Стебника,

3.2. Забезпечити пішохідні переходи біля загальноосвітніх навчальних закладів знаками «Увага: діти», та «Школа» з нанесенням відповідного напису на проїзній частині.

  1. Начальнику фінансового управління Дрогобицької міської ради О. Савран:

4.1. Провести фінансування виконання ремонтних робіт з загального фонду  бюджету та фонду розвитку міста відповідно до бюджетних призначень.

4.2. Винести на розгляд профільних комісій ради та сесії міської ради пропозиції відділу освіти щодо додаткового виділення коштів з метою підготовки загальноосвітніх навчальних закладів до опалювального сезону 2016-2017рр. після перегляду бюджету міста у вересні 2016 року.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань О. Дукаса.

Міський голова                                                                  Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту