Про пільгові перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування у м. Дрогобичі

12.07.2017 388

Про пільгові перевезення пасажирів  на міських маршрутах загального користування у м. Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ №______

Про пільгові перевезення пасажирів
на міських маршрутах загального користування
у м. Дрогобичі

Відповідно до ст. 37 Закону України «Про автомобільний транспорт» від 05.04.2001 № 2344 – ІІІ, ст. 19 Закону України «Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії», відповідно до наказу департаменту дорожнього господарства, транспорту і зв’язку Львівської обласної державної адміністрації від 27.06.2017 № 57 «Щодо пільгового перевезення», враховуючи необхідність дотримання перевізниками, які здійснюють перевезення на міських маршрутах загального користування зобов’язань щодо забезпечення пільгового перевезення пасажирів згідно з чинним законодавством, а також відсутність фінансування із державного бюджету на покриття витрат пов’язаних з безоплатним проїздом пенсіонерів за віком, керуючись ст. 28, пп.12, п.а та п.п. 2, п.б. ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити перелік категорій громадян, яким надано право безкоштовного проїзду в автобусах, що працюють на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі згідно з додатком.
2. Надати пенсіонерам за віком право оплати 25 відсотків вартості разового проїзду в автобусі, що працюють на міських маршрутах загального користування у м. Дрогобичі.
3. Перевізникам не залежно від форми власності з якими укладено договори на перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування м. Дрогобич, забезпечити виконання даного рішення.
4. Відділу економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (В. Ліснянський):
4.1. Забезпечити постійний контроль за виконанням даного рішення.
4.2. Оприлюднити рішення в газеті «Галицька зоря» та на веб-сайті Дрогобицької міської ради.
5. Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.
6. Рішення виконкому Дрогобицької міської ради від 13.09.2012 р. № 388 «Про організацію пасажирських перевезень у м. Дрогобичі» вважати таким, що втратило чинність.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови І. Герман.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту