Про реалізацію спільного Проекту „Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади” в м. Дрогобич

13.11.2017 442

Про реалізацію спільного Проекту „Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади” в м. Дрогобич

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________________№____

Про реалізацію спільного
Проекту „Відкрите місто: посилення
участі громадян у розвитку
місцевої громади” в м. Дрогобич

З метою запровадження інноваційних механізмів участі громадян у вирішенні місцевих проблем, налагодження результативної співпраці громадян і органів місцевої влади, активізації самоорганізації громадян, відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні», Закону України «Про органи самоорганізації населення», Закону України «Про доступ до публічної інформації», керуючись ст.27 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити в оновленому складі робочу групу з питань реалізації спільного проекту „Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади” в м. Дрогобич (далі – Робоча група) згідно з додатком 1.
2. Затвердити порядок роботи з повідомленнями в новій редакції згідно з додатком 2.
3. Робочій групі забезпечити проведення засідання Робочої групи з розгляду поточних результатів, планів та інформації щодо ефективності реалізації спільного проекту не рідше одного разу на тиждень.
4.Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради та її виконавчим органам забезпечити дотримання порядку роботи з повідомленнями, що надійшли через Інтерактивну веб-платформу «Відкрите місто» з використанням геоінформаційних технологій та інформувати відділ інформаційних технологій та аналізу міської ради про проведену роботу щоп’ятниці до 14:00 год.
5. Рішення Виконавчого комітету №150 від 16.06.2016 р. вважати таким, що втратило чинність.
6. Контроль за виконання цього рішення покласти на міського голову.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту