Про режим роботи кафе по наданню послуг мобільного харчування у м. Дрогобичі на вул. Гончарська, 4 фізичної особи – підприємця Стисло Г.І.

10.09.2021 2424

Про режим роботи кафе по наданню послуг мобільного харчування  у м. Дрогобичі на вул. Гончарська, 4 фізичної особи – підприємця Стисло Г.І.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2021 року № ______

Про режим роботи кафе по наданню
послуг мобільного харчування
у м. Дрогобичі на вул. Гончарська, 4
фізичної особи – підприємця Стисло Г.І.

Розглянувши заяву ФОП Стисло Г.І,., керуючись п. 4 ч. б ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. Встановити режим роботи кафе по наданню послуг мобільного харчування (м.Дрогобич, вул. Гончарська, 4) щодня з 09.00 год. до 23.00 фізичної особи – підприємця Стисло Г.І.
2. Фізичній особі – підприємцю Стисло Г.І.:
2.1. Забезпечити дотримання належного громадського порядку, санітарного законодавства та умов карантину в кафе по наданню послуг мобільного харчування та на прилеглій території;
2.2. Забезпечити виконання рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.01.2008 № 22 «Про заборону торгівлі алкогольними напоями у закладах торгівлі та громадського харчування міста Дрогобича у нічний час».
3. Дрогобицькому РВП ГУ НП у Львівській області (В.Петрик) забезпечити дотримання належного громадського порядку на прилеглих територіях до вищевказаного кафе по наданню послуг мобільного харчування.
4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на ФОП Стисло Г.І. та на Дрогобицький РВП ГУ НП у Львівській області (В.Петрик).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту