Про режим роботи магазину «Сім23 зручний маркет» ТзОВ «Клевер Сторс» у м. Дрогобичі вул. Самбірська, 80

04.02.2022 3058

Про режим роботи магазину  «Сім23 зручний маркет»  ТзОВ «Клевер Сторс» у м. Дрогобичі вул. Самбірська, 80

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2022 року № ______

Про режим роботи магазину
«Сім23 зручний маркет» ТзОВ «Клевер Сторс»
у м. Дрогобичі вул. Самбірська, 80

Розглянувши заяву ТзОВ «Клевер Сторс», керуючись п. 4 ч. б ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1.Встановити режим роботи магазину «Сім23 зручний маркет» ТзОВ «Клевер Сторс» (м.Дрогобич, вул. Самбірська, 80) щодня з 07.00 год. до 23.00 год.
2.ТзОВ «Клевер Сторс»:
2.1. Посилити охорону та встановити камери спостереження на об’єкті господарювання, забезпечити дотримання належного громадського порядку, санітарного законодавства та умов карантину у магазині та на прилеглій території.
2.2.Забезпечити виконання п.2 рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.01.2008 № 22 «Про заборону торгівлі алкогольними напоями у закладах торгівлі та громадського харчування міста Дрогобича у нічний час».
3.Дрогобицькому РВП ГУ НП у Львівській області (В.Петрик) забезпечити дотримання належного громадського порядку на прилеглих територіях вищевказаного магазину.
4.Відповідальність за виконання даного рішення покласти на керівника ТзОВ «Клевер Сторс» та на Дрогобицький РВП ГУ НП у Львівській області (В.Петрик).
5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Тарас Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту