Про режим роботи магазину «Сім23 зручний маркет» ТзОВ «Клевер Сторс» у м. Дрогобичі на вул. М.Грушевського, 59

10.09.2021 2757

Про режим роботи магазину  «Сім23 зручний маркет»  ТзОВ «Клевер Сторс» у м. Дрогобичі на вул. М.Грушевського, 59

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2021 року № ______

Про режим роботи магазину
«Сім23 зручний маркет» ТзОВ «Клевер Сторс»
у м. Дрогобичі на вул. М.Грушевського, 59

Розглянувши заяву ТзОВ «Клевер Сторс», керуючись п. 4 ч. б ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1.Встановити режим роботи магазину «Сім23 зручний маркет» ТзОВ «Клевер Сторс» (м.Дрогобич, вул. М. Грушевського, 59) щодня з 07.00 год. до 23.00 год.
2.ТзОВ «Клевер Сторс»:
2.1. Посилити охорону та встановити камери спостереження на об’єкті господарювання, забезпечити дотримання належного громадського порядку, санітарного законодавства та умов карантину у магазині та на прилеглій території.
2.2.Забезпечити виконання п.2 рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.01.2008 № 22 «Про заборону торгівлі алкогольними напоями у закладах торгівлі та громадського харчування міста Дрогобича у нічний час».
3.Дрогобицькому РВП ГУ НП у Львівській області (В.Петрик) забезпечити дотримання належного громадського порядку на прилеглих територіях до вищевказаного магазину.
4.Відповідальність за виконання даного рішення покласти на керівника ТзОВ «Клевер Сторс» та на Дрогобицький РВП ГУ НП у Львівській області (В.Петрик).
5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту