Про режим роботи продуктового магазину на вул. І. Мазепи, 7 у м. Дрогобичі ФОП Копача М. В.

13.11.2017 435

Про режим роботи продуктового магазину на  вул. І. Мазепи, 7 у м. Дрогобичі ФОП Копача М. В.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про режим роботи продуктового магазину на
вул. І. Мазепи, 7 у м. Дрогобичі ФОП Копача М. В.

Розглянувши листа первинної профспілкової організації студентів і аспірантів Дрогобицького державного педагогічного університету ім. Івана Франка від 31.10.2017 № 11 та подання про усунення причин, що можуть спричинити тяжкі наслідки, Дрогобицького відділу поліції головного управління Національної поліції у Львівській області від 22.06.2017 № 9607/44/01-2017, керуючись п. 4 ч. б ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. Встановити режим роботи продуктового магазину ФОП Копача М. В. на вул. І. Мазепи, 7 у м. Дрогобичі з 08.00 год. до 22.00 год..
2. Зобов´язати ФОП Копача М. В. забезпечити дотримання належного громадського порядку на об’єкті та на прилеглій території до об’єкту торгівлі.
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на ФОП Копача М. В.
4. Дрогобицькому відділу поліції головного управління Національної поліції у Львівській області (І. Білас) вжити заходів щодо дотримання ФОП Копачем М. В. встановленого режиму роботи у продуктовому магазині на вул. І. Мазепи, 7 у м. Дрогобичі відповідно до даного рішення.
5. Рішення виконавчого комітету від 18.10.2012 № 435 «Про режим роботи продуктового магазину на вул. І. Мазепи, 7 у м. Дрогобичі ФОП Копача М. В.» вважати таким, що втратило чинність.
6. Дане рішення вступає в дію з моменту підписання.
7. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на фізичну особу – підприємця Копача М. В. та Дрогобицький відділ поліції головного управління Національної поліції у Львівській області (І. Білас).
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту