Про режим роботи суші – кухні «Осама» у м. Дрогобичі на вул. Гончарській, 4 фізичної особи – підприємця Гребенюка Р. П.

16.01.2021 2072

Про режим роботи суші – кухні «Осама»  у м. Дрогобичі на вул. Гончарській, 4  фізичної особи – підприємця Гребенюка Р. П.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про режим роботи суші – кухні «Осама»
у м. Дрогобичі на вул. Гончарській, 4
фізичної особи – підприємця Гребенюка Р. П.

Розглянувши заяву ФОП Гребенюка Р. П., керуючись п. 4 ч. б ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. Встановити режим роботи суші – кухні «Осама» у м. Дрогобичі на вул. Гончарській, 4 фізичної особи – підприємця Гребенюка Р. П. щодня з 10.00 год. до 22.00 год.
2. Фізичній особі – підприємцю Гребенюку Р. П. забезпечити дотримання належного громадського порядку, санітарного законодавства та умов карантину у суші – кухні «Осама» та на прилеглій території.
3. Дрогобицькому відділу поліції головного управління Національної поліції у Львівській області (І. Малиш) забезпечити дотримання належного громадського порядку на прилеглих територіях до вищевказаної суші – кухні.
4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на ФОП Гребенюка Р. П. та на Дрогобицький відділ поліції головного управління Національної поліції у Львівській області (І. Малиш).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту