Про реорганізацію юридичної особи – Комунальне підприємство «Стебниктеплоенерго» Дрогобицької міської ради (код ЄДРПОУ 22407995 ) шляхом приєднання до Комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (код ЄДРПОУ 05445563)

12.04.2021 2716

Про реорганізацію юридичної особи – Комунальне підприємство «Стебниктеплоенерго» Дрогобицької міської ради (код ЄДРПОУ 22407995 ) шляхом приєднання до Комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (код ЄДРПОУ 05445563)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ скликання
РІШЕННЯ

від _____________ № ____

Про реорганізацію юридичної особи –
Комунальне підприємство «Стебниктеплоенерго»
Дрогобицької міської ради
(код ЄДРПОУ 22407995 ) шляхом приєднання до Комунального
підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради
(код ЄДРПОУ 05445563)

Для більш раціональних витрат коштів міського бюджету, ефективного використання матеріальних ресурсів, з метою удосконалення структури управління комунальних підприємств, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № від 2021), та постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № від 2021), відповідно до ст. ст. 80-83, 97, 104, 105, 110 Цивільного кодексу України, ст. ст. 55, 59, 78 Господарського кодексу України, Закону України «Про державний реєстр юридичних осіб та фізичних – підприємців», ст.31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Статуту комунального підприємства «Стебниктеплоенерго» Дрогобицької міської ради, керуючись п. 30 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Реорганізувати юридичну особу – Комунальне підприємство «Стебниктеплоенерго» Дрогобицької міської ради (код ЄДРПОУ 22407995) (надалі КП «Стебниктеплоенерго» ДМР) шляхом його приєднання до Комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (код ЄДРПОУ 05445563) (надалі КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР), яке стає правонаступником прав та обовязків КП «Стебниктеплоенерго» ДМР.
2. Утворити комісію для реорганізації КП «Стебниктеплоенерго» ДМР (додаток №1).
3. Голові комісії (А.Радловський):
3.1. у триденний термін з дати підписання міським головою цього рішення повідомити державного реєстратора про рішення щодо припинення КП «Стебниктеплоенерго» ДМР шляхом приєднання до
КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР.
3.2. провести процедуру реорганізації КП «Стебниктеплоенерго» ДМР шляхом приєднання до КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР.
3.3. в трьохденний термін з дати підписання рішення міським головою, здійснити попередження про звільнення працівників
КП «Стебниктеплоенерго» ДМР відповідно до п. 1 ст. 40 КЗпП України;
3.4. вжити заходів для виявлення кредиторів та письмово повідомити їх про реорганізацію. Встановити строк для заявлення вимог кредиторів – 2 (два) місяці.
3.5 у встановленому порядку, після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторами, забезпечити складання передавального акту і в місячний термін подати його на затвердження Дрогобицькій міській раді.
3.6 після закінчення процедури приєднання передати державному реєстратору документи необхідні для внесення запису про припинення
КП «Стебниктеплоенерго» ДМР.
4. Директору КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР (І.Хомяк) подати документи для державної реєстрації нової редакції Статуту
КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), постійну комісію ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р.Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту