Про розгляд електронної петиції «Про порядок справляння плати за проїзд у громадському транспорті м. Дрогобича»

18.02.2019 457

Про розгляд електронної петиції  «Про порядок справляння плати за проїзд у громадському транспорті м. Дрогобича»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХХVI сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ 2019 року № _________

Про розгляд електронної петиції
«Про порядок справляння плати за проїзд
у громадському транспорті м. Дрогобича»

Відповідно до ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», «Положення про електронні петиції у м. Дрогобич», затвердженого рішенням від 30.11.2017 № 940, з метою покращення організації дорожнього руху в центральній частині міста Дрогобича, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол від ________________ №____), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від ________________ №____), керуючись ч. 8 ст. 56, п. 56-1 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Задоволити електронну петицію «Про порядок справляння плати за проїзд у громадському транспорті м. Дрогобича» згідно з додатком.
2. Виконавчому органу міської ради, визначеному Дрогобицьким міським головою, до наступного пленарного засідання підготувати дорожню карту щодо вирішення питань, порушених електронною петицією.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів)

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту