Про призначення конкурсу з заміщення вакантної посади директора КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР та початку формування складу конкурсної комісії

10.10.2023 2915

Про призначення конкурсу з заміщення  вакантної посади директора КНП «Дрогобицька  міська поліклініка» ДМР та початку формування  складу конкурсної комісії

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2023 року № ______

Про призначення конкурсу з заміщення
вакантної посади директора КНП «Дрогобицька
міська поліклініка» ДМР та початку формування
складу конкурсної комісії

Керуючись Законом України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», у відповідності до затвердженого виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради «Порядком проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства охорони здоров’я Дрогобицької міської ради» від 24.03.2022 № 73, на підставі звернення відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 13.09.2023 № 916 щодо призначення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради та початку формування складу конкурсної комісії, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Призначити 20.11.2023 конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради.
2. Організацію проведення конкурсу, формування та подання на затвердження виконавчого комітету Дрогобицької міської ради складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради доручити відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
3. Управлінню цифровізації, інформаційної політики та комунікації розмістити на сайті Дрогобицької міської ради оголошення про призначення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради та початок формування складу конкурсної комісії з проведення конкурсу згідно додатку.
4. Представниками від виконавчого комітету Дрогобицької міської ради в склад конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради призначити начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради – Чубу Володимира Івановича та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, гуманітарних та соціальних відносин – Кушлика Юрія Орестовича.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому В. Вовківа.

Міський голова Тарас Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту