Про розгляд клопотання Державної інспекції сільського господарства в Львівській області

30.06.2016 433

Про розгляд клопотання  Державної інспекції  сільського господарства  в Львівській області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

____ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від «____» ________ 2016 року № _____

 

Про розгляд клопотання

Державної інспекції

сільського господарства

в Львівській області

 

Розглянувши звернення Дрогобицької місцевої прокуратури та Державної інспекції сільського господарства в Львівській області, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 26 від 23.06.2016 року), керуючись ст.ст.12, 186, Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання земель державної та комунальної власності» та Постановою КМУ від 05 серпня 2009 р. № 844 «Деякі питання реалізації права власності на землю громадянами України», Постановою КМУ «Про затвердження порядку ведення державного земельного кадастру» від 17.10.2012 р. №1051, і відповідно до пункту 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:

  1. Враховуючи клопотання Державної інспекції сільського господарства в Львівській області, внести зміни у пункт 1. рішення Дрогобицької міської ради від 25 жовтня 2013 року №1146 «Про затвердження матеріалів проектів землеустрою по зміні цільового призначення земельної ділянки», а саме: замість слів «щодо зміни цільового призначення земельної ділянки» читати «щодо відведення земельної ділянки та змінити її цільове призначення».
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

 

Міський голова                                                                               Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту