Про розгляд петиції «Встановлення нульової ставки єдиного податку для фізичних осіб – підприємців першої та другої групи спрощеної системи оподаткування»

10.08.2020 1776

Про розгляд петиції «Встановлення нульової ставки  єдиного податку для фізичних осіб – підприємців першої та  другої групи спрощеної системи оподаткування»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _________ 2020 року № ______

Про розгляд петиції «Встановлення нульової ставки
єдиного податку для фізичних осіб – підприємців першої та
другої групи спрощеної системи оподаткування»

Розглянувши електронну петицію «Встановлення нульової ставки єдиного податку для фізичних осіб – підприємців першої та другої групи спрощеної системи оподаткування», подану громадянином Ощипком Романом Теодоровичем, яку підписала необхідна кількість осіб для розгляду на сесії Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № _____ від ___________2020) та постійної комісії ради постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № _____ від ____________2020), відповідно до ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», ст.ст.25, 26, ч.8 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положенням «Про електронні петиції у м. Дрогобичі», міська рада вирішила:
1. Задоволити електронну петицію «Встановлення нульової ставки єдиного податку для фізичних осіб – підприємців першої та другої групи спрощеної системи оподаткування»:
– щодо встановлення на період дії карантину у 2020 році нульової ставки єдиного податку для фізичних осіб підприємців, які вибрали першу та другу групу спрощеної системи оподаткування та зареєстровані на території міста Дрогобич.
– зменшення для таких фізичних осіб – підприємців на половину діючих до початку карантину ставок єдиного податку з моменту припинення карантину та до кінця 2020 року.
2. Відділу економіки (Т. Бачинський) вжити заходів щодо виконання даного рішення.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (А. Андрухів) та на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту