Про систему обліку публічної інформації, яка знаходиться у володінні Дрогобицької міської ради

11.05.2019 505

Про систему обліку публічної інформації,  яка знаходиться у володінні  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ___________ № ____

Про систему обліку публічної інформації,
яка знаходиться у володінні
Дрогобицької міської ради

З метою забезпечення ведення обліку документів, що містять публічну інформацію й знаходяться у володінні міської ради та її виконавчих органів, відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», керу-ючись статтею 40 Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити Положення про систему обліку публічної інформації, яка знаходиться у володінні Дрогобицької міської ради згідно з додатком.
2. Керівникам структурних підрозділів Дрогобицької міської ради:
2.1. Забезпечити обов’язкову реєстрацію документів, що знаходяться у володінні виконавчого органу, в системі обліку публічної інформації.
2.2. Визначити осіб, відповідальних за реєстрацію документів в системі обліку публічної інформації та оприлюднення їх на офіційному сайті Дрого-бицької міської ради.
2.3. Повідомити відділ інформаційних технологій та аналізу (С.Гайдер) для надання персонального доступу відповідальним працівникам виконав-чих органів для розміщення інформації в системі обліку публічної інфор-мації на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
3. Загальному відділу міської ради (Н.Бермес) здійснювати методичну координацію роботи виконавчих органів щодо оприлюднення системи обліку публічної інформації в розділі «Доступ до публічної інформації» на офіційному сайті Дрогобицької міської ради та порталі відкритих даних міста.
4. Відділу інформаційних технологій та аналізу міської ради (С.Гайдер) забезпечити технічну підтримку оприлюднення системи обліку публічної інформації на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
5. Відповідальними за функціонування системи обліку публічної ін-формації є керівники виконавчих органів міської ради.
6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справа-ми виконкому В.Коцюбу.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту