Про списання з балансу багатоквартирних будинків

10.01.2020 1001

Про списання з балансу  багатоквартирних будинків

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від ____________ №____

Про списання з балансу
багатоквартирних будинків

Розглянувши письмові звернення власників та співвласників багатоквартирних будинків, комунального підприємства «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків», керуючись ст. 382 Цивільного кодексу України, ст. 10 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» та пп. 1 п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Здійснити списання багатоквартирних житлових будинків, зазначених в додатку 1, з балансу Дрогобицької міської ради у відповідності та у порядку, передбаченому постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків».
2. Затвердити склад комісії для списання з балансу багатоквартирних будинків (надалі – Комісія) згідно з додатком 2.
3. За результатами роботи Комісії скласти в 2-ох примірниках акт про списання з балансу багатоквартирного будинку за формою, визначеною Постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків».
4. Акти про списання з балансу багатоквартирних будинків затвердити рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
5. Копію актів про списання з балансу багатоквартирних будинків надати співвласнику (співвласникам) багатоквартирного будинку за їх зверненням.
6. Оригінали актів про списання з балансу багатоквартирних будинків зберігати в департаменті міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик) та КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (О. Майданюк).
7. У разі коли у списаному з балансу багатоквартирному будинку Комісією буде встановлено, що окремі нежитлові приміщення та/або квартири не перебувають у приватній власності та право комунальної чи державної власності на них не зареєстровано, то такі нежитлові приміщення та/або квартири передати на баланс територіальної громади м. Дрогобич в особі відповідно відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та комунального підприємства «Управління «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради за актом приймання-передачі, а право власності на них зареєструвати в установленому законом порядку.
8. Перелік будинків, які підлягають списанню згідно з цим рішенням, довести до відома КП «Дрогобичводоканал», КП «Дрогобичтеплоенерго», КП «Комбінат міського господарства», ПрАТ «Львівобленерго» Дрогобицьких районних електричних мереж, Дрогобицьке відділення ПАТ «Львівгаз».
9. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту