Про спорудження (створення) пам’ятника Лесі Українки на території ліцею №4 імені Лесі Українки Дрогобицької міської ради

18.11.2021 3983

Про спорудження (створення) пам’ятника Лесі Українки  на території ліцею №4  імені Лесі Українки  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про спорудження (створення)
пам’ятника Лесі Українки
на території ліцею №4
імені Лесі Українки
Дрогобицької міської ради

З метою увічнення пам’яті та популяризації творчої спадщини славетної української поетеси, громадської діячки Лесі Українки, керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі питання спорудження (створення) пам’ятників і монументів» від 08.09.2004 № 1181, Порядком спорудження (створення) пам’ятників і монументів, затвердженим наказом Державного Комітету України з будівництва та архітектури та Міністерства культури і мистецтв України від 30.11.2004 № 231/806, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол _____ від __________ ), постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (протокол № ____ від ________ 2021), відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл ліцею №4 імені Лесі Українки Дрогобицької міської ради (Гук Н.А) на спорудження (створення) пам’ятника Лесі Українки на території ліцею за адресою м. Дрогобич, вул. Стрийська, буд. 28.
2. Проект пам’ятника Лесі Українки погодити на засіданні містобудівної ради при відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І. Петранич).
3. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (І. Чава) провести облік та реєстр пам’ятника згідно з п.1. даного рішення відповідно до вимог чинного законодавства.
4. Роботи по спорудженню (створенню) пам’ятника згідно п. 1 виконувати лише після отримання письмового погодження від Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Пошивак).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р. Грицай) та постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту