Про стан автомобільних доріг і тротуарів в м. Дрогобичі та заходи з усунення недоліків

12.07.2017 404

Про стан автомобільних доріг і тротуарів  в м. Дрогобичі та заходи з усунення недоліків

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ №______

Про стан автомобільних доріг і тротуарів
в м. Дрогобичі та заходи з усунення недоліків

На виконання п. 1 додатку до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 15.06.2017 № 134 «Про план роботи виконавчого комітету Дрогобицької міської ради на друге півріччя 2017 року», з метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху, забезпечення належного стану шляхової мережі, керуючись пп.1 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:
1. Взяти до відома інформацію директора департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради, Р. Москалика, про стан автомобільних доріг і тротуарів в м. Дрогобичі (додатки 1, 2).
2. Затвердити план заходів щодо усунення недоліків автомобільних доріг та тротуарів м. Дрогобича на друге півріччя 2017 року(додаток 3).
3. До 1 грудня 2017 року департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик) та фінансовому управлінню (О. Савран) забезпечити виконання та фінансування плану заходів ремонту автомобільних доріг та тротуарів м. Дрогобича на друге півріччя 2017 року.
4. КП «Комбінат міського господарства» (А.Янів), КП «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (О. Майданюк), КП «Дрогобичводонакал» (Р. Шагала), КП «Дрогобичтеплоенерго» (І. Хом’як):
4.1. Привести колодязі на інженерних мережах доріг та тротуарів у належний стан згідно з Державним стандартом України 3587-97, затвердженим і введеним в дію наказом Держстандарту України від 31.07.1997 № 441.
4.2. Забезпечити відновлення асфальтобетонного покриття вулиць, тротуарів у місцях проведення аварійних ремонтно-відновлювальних робіт.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту