Про стан соціально-економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника у 2019 році та затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2020 рік

22.11.2019 961

Про стан соціально-економічного та  культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника у 2019 році та затвердження Програми  соціально-економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ________ 2019 року № _____

Про стан соціально-економічного та
культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника
у 2019 році та затвердження Програми
соціально-економічного та культурного розвитку
міст Дрогобича та Стебника на 2020 рік

З метою забезпечення позитивних тенденцій розвитку господарського комплексу міст Дрогобича і Стебника та створення умов для стабільного зростання економіки, зокрема задля покращення якості життя населення, керуючись ст. 27, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Інформацію про соціально-економічний та культурний розвиток міст Дрогобича та Стебника у 2019 році взяти до відома.
2. Затвердити Програму соціально-економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2020 рік, згідно додатку.
3. Виконавчому комітету, управлінням, службам, комунальним підприємствам Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування та проведення заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2020 рік для реалізації пріоритетних напрямів та шляхів досягнення соціально-економічного розвитку міста.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії ради.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту