Про створення комісії з перевірки стану будівництва об’єкту «Реконструкція з прибудовою ЗОШ №5 на вул. Зварицькій в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга»

06.09.2016 648

Про  створення комісії з перевірки стану     будівництва об’єкту «Реконструкція з прибудовою     ЗОШ №5 на вул. Зварицькій  в м. Дрогобич     Львівської області. Перша черга»

ДРОГОБИЦЬКА   МІСЬКА  РАДА

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від _____________ № _____

   Про  створення комісії з перевірки стану

   будівництва об’єкту «Реконструкція з прибудовою

   ЗОШ №5 на вул. Зварицькій  в м. Дрогобич

   Львівської області. Перша черга»

В зв’язку з виділенням бюджетних коштів на 2016 рік по об’єкту  «Реконструкція з прибудовою ЗОШ №5 на вул. Зварицькій  в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга», згідно з рішенням сесії Дрогобицької міської ради від 28 січня 2016р.  № 87  про виділення з місцевого бюджету коштів в сумі 312 000,00 грн.  та розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації від 27 липня № 437 про виділення з обласного бюджету коштів в сумі 1 500 000,00 грн., на  виконання  Закону України «Про  здійснення  державних  закупівель» № 1197-VII від 10.04.2014  року  КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради  проведені  22.08.2016року  конкурсні торги  на закупівлю  робіт  по об’єкту  «Реконструкція з прибудовою ЗОШ №5 на вул. Зварицькій  в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга», керуючись пп.1 п.а ч.1 ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької  міської ради вирішив:

  1. 1. Створити комісію з перевірки стану  будівництва  об’єкту  «Реконструкція з прибудовою ЗОШ №5 на вул. Зварицькій  в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга» в період з жовтня  2015р.   по серпень 2016р.  у складі:

– О.Дукаса     –  заступника міського  голови з гуманітарних та соціальних  питань,                                      голови  комісії.

Членів комісії:

– В.Тюски      –  депутата міської  ради  ( за згодою);

– О.Дацюка    – депутата міської  ради  ( за згодою);

– П.Сушка      – начальника управління освіти  виконавчих органів ДМР;

– В.Лесика      – директора ЗОШ № 5 ;

– З.Кваснія      – головного спеціаліста  оргвідділу ;

– В.Бохонка    – начальника КП «УКБ» Дрогобицької міської ради ;

– І.Дудича       – старшого інженера КП «УКБ» Дрогобицької  міської  ради.

  1.        Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради  звернутися до керівництва Головного управління поліції у Львівській області про залучення  до роботи комісії   представника  підрядної  організації ТзОВ  «Львівський будівельний холдинг»,  слідчого СУ ГУ Національної поліції у  Львівській області  Миджин  М.І.  у зв’язку з відкритим кримінальним провадженням №4201514/19000002 по об’єкту «Реконструкція  з  прибудовою ЗОШ №5 на вул. Зварицькій  в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга» .
  2. 3.  Відділу освіти  виконавчих органів  Дрогобицької  міської ради (П.Сушко) як балансоутримувача та Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради (В. Бохонок) як  замовника робіт по об’єкту «Реконструкція з прибудовою ЗОШ№ 5 на вул. Зварицькій в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга» забезпечити вирішення організаційних питань з забезпечення роботи комісії.
  3.  Комісії (О.Дукас) до 14.09.2016 провести відеофіксовану перевірку стану  виконання будівельних робіт на об’єкті «Реконструкція з  прибудовою ЗОШ №5 на вул. Зварицькій  в  м. Дрогобич Львівської області. Перша черга» та встановити перелік і кількість виявлених в приміщеннях об’єкту реконструкції невикористаних будівельних матеріалів, будівельного обладнання та інструментів, технологічного обладнання, меблів, інвентаря .
  4.       5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  першого заступника міського  голови  І.Германа.

 

      Міський  голова                                                                               Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту