Про створення постійної комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Дрогобицької міської територіальної громади

04.06.2021 2136

Про створення постійної комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території  Дрогобицької міської територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2021 року № ___

Про створення постійної комісії з питань
поводження з безхазяйними відходами
на території Дрогобицької міської
територіальної громади

Відповідно до рішення Дрогобицької міської ради «Про затвердження структури Дрогобицької міської ради, загальної чисельності» від 05.03.2021 № 170 та розпорядження міського голови «Про затвердження штатного розпису працівників департаменту міського господарства ДМР» від 26.03.2021 № 271-р, з метою зменшення обсягів утворення відходів, додержання умов поводження з ними, посилення контролю за екологічним станом місць утворення та видалення відходів, оцінки їх впливу на навколишнє природне середовище і здоров’я людей, відповідно до Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», ст. 12, ст. 21 Закону України «Про відходи», Порядку виявлення та обліку безхазяйних відходів, затвердженого постановою КМУ від 03.08.1998 № 1217, Порядку ведення державного обліку та паспортизації відходів, затвердженого постановою КМУ від 01.11.1999 № 2034, керуючись ст. 33, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Створити постійну комісію з питань поводження з безхазяйними відходами на території Дрогобицької міської територіальної громади.
2. Затвердити:
2.1. Положення про постійну комісію з питань поводження з безхазяйними відходами на території Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком 1.
2.2. Склад постійної комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком 2.
3. Рішення виконавчого комітету «Про створення постійної комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Дрогобицької міської територіальної громади» від 16.03.2021 № 93 вважати таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту