Про створення резервного фонду та затвердження Положення про використання коштів резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади

16.06.2021 3277

Про створення резервного фонду та затвердження Положення про використання коштів резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про створення резервного фонду
та затвердження Положення про
використання коштів резервного
фонду бюджету Дрогобицької
міської територіальної громади

Відповідно до статті 24 Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 № 2456-VІ із внесеними до нього змінами, постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 № 415 «Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету» із внесеними до неї змінами, керуючись статтею 26 Закону України від 21.05.97 № 280/97- ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Дрогобицька міська рада ВИРІШИЛА:
1. Створити резервний фонд бюджету Дрогобицької міської територіальної громади.
2. Затвердити Положення про порядок використання коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади (додається).
3. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) забезпечити виділення коштів з резервного фонду бюджету в межах коштів передбачених в бюджеті Дрогобицької міської територіальної громади згідно з вимогами Положення.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту