Про утворення віддалених робочих місць та територіального підрозділу Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича

12.04.2021 2744

Про утворення віддалених  робочих місць  та територіального підрозділу Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від___________ року №________

Про утворення віддалених
робочих місць
та територіального підрозділу
Центру надання адміністративних
послуг міста Дрогобича

У відповідності до пункту 4 статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 20.02.2013 №118 «Про затвердження Примірного положення про центр надання адміністративних послуг», рішення Дрогобицької міської ради від 25.06.2020 № 2464 «Про діяльність Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича», з метою підвищення якості надання адміністративних послуг, створення зручних та доступних умов для отримання необхідних громадянам та субʼєктам господарювання адміністративних послуг, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №_________від ___________), керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада ВИРІШИЛА:
1. Утворити віддалені робочі місця Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича у наступних населених пунктах:
с. Навошичі, вул.. Т. Шевченка, 131;
с. Дережичі, вул.. Молодіжна, 73;
с. Нижні Гаї, вул.. Зарічна, 1;
с. Нагуєвичі, вул.. І. Франка, 260;
с. Добрівляни, вул.. Л. Українки, 1;
с. Рихтичі, вул.. Дрогобицька, 4;
с. Раневичі, вул..Сагайдачного, 9;
с. Ступниця, вул.. Перемоги, 1
2. Утворити територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича в м. Стебник, вул.. Мазепи, 8.
3. Затвердити графік прийому громадян на віддаленому робочому місці ЦНАП та територіальному підрозділі ЦНАП
Понеділок: з 8.00 до 17.00
Вівторок: з 8.00 до 17.00
Середа: з 8.00 до 17.00
Червер: з 8.00 до 17.00
П’ятниця з неприйомний день, передача документів
Субота, неділя
та святкові дні: вихідний
Обід з 12.00 до 13.00
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерин).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту