Про утворення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради

10.09.2021 2338

Про утворення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2021 року № ______

Про утворення комісії
з питань захисту прав дитини
при виконавчому комітеті
Дрогобицької міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», постанови Кабінету Міністрів України від 03.08.2021 №843 «Деякі питання соціального захисту дітей, влаштованих на цілодобове перебування до закладів різних типів, форм власності та підпорядкування» та з метою забезпечення повноважень підготовки питань для розгляду і вирішення виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради, що віднесені до відання виконавчих органів ради, керуючись ст.ст. 27-40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив :
1. Утворити при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради комісію з питань захисту прав дитини згідно з додатком № 1.
2. Затвердити Положення про комісію з питань захисту прав дитини при виконкомі Дрогобицької міської ради згідно з додатком № 2.
3. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 15.06.2021 № 192 «Про утворення комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Дрогобицької міської ради» вважати таким, що втратив чинність.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань А.Ковча.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту