Про утворення комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури

16.01.2021 1642

Про утворення комітету забезпечення  доступності осіб з інвалідністю та інших  маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та  інженерно-транспортної інфраструктури

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ___________ № _____

Про утворення комітету забезпечення
доступності осіб з інвалідністю та інших
маломобільних груп населення
до об’єктів соціальної та
інженерно-транспортної інфраструктури

Відповідно до Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», спільного Наказу Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України та Міністерства праці та соціальної політики України від 08.09.2006 № 300/339 «Про затвердження Типового положення про комітети забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури», з метою координації роботи зі створення на території Дрогобицької міської територіальної громади особам з інвалідністю та інших маломобільних груп населення безперешкодного доступу до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Утворити комітет забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури в складі згідно з додатком № 1.
2. Затвердити Положення про комітет забезпечення доступності згідно з додатком № 2.
3. Рішення виконавчого комітету від 16.06.2016 № 143 вважати таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р.Москалика.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту