Про утворення конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобич

04.10.2016 949

Про утворення конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобич

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________ № ___________

Про утворення конкурсного комітету
з визначення автомобільних перевізників
для перевезення пасажирів на автобусних
маршрутах загального користування
у м. Дрогобич

Відповідно до статті 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями), керуючись ст.ст. 30, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

1. Затвердити персональний склад конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі (надалі конкурсний комітет) згідно з додатком 1.
2. Затвердити Положення про конкурсний комітет згідно з додатком 2.
3. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 25.10.2011 року № 385 «Про організацію пасажирських автоперевезень по регулярних маршрутах міста Дрогобича» визнати таким що втратило чинність.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту