Про утворення Координаційної ради з питань захисту прав дітей та реалізації реформи системи інституційного догляду та виховання дітей у м.Дрогобичі

05.08.2019 725

Про утворення Координаційної ради з питань захисту прав дітей та реалізації реформи системи інституційного догляду та  виховання дітей у м.Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________№_____

Про утворення Координаційної ради з питань
захисту прав дітей та реалізації реформи
системи інституційного догляду та
виховання дітей у м.Дрогобичі

З метою реалізації державної політики з питань захисту прав та інтересів дітей, попередження бездоглядності, безпритульності, складних життєвих обставин серед дітей та впровадження Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 09.08.2017 року №526-р, враховуючи розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 22.07.2019 року №777/0/5-19 «Про утворення Координаційної ради з питань захисту прав дітей та реалізації реформи системи інституційного догляду та виховання дітей у Львівській області», постанову Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 №596 «Про утворення Координаційної ради з питань реформування системи інституційного догляду та виховання дітей», керуючись частиною третьою статті 5 Закону України «Про охорону дитинства», статтею 4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», керуючись пп. 4 п. б ч.1 ст. 34, ч. 6 ст.59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Утворити Координаційну раду з питань захисту прав дітей та реалізації реформи системи інституційного догляду і виховання дітей у м.Дрогобичі.
2. Затвердити Положення про Координаційну раду з питань захисту прав дітей та реалізації реформи системи інституційного догляду і виховання дітей у м.Дрогобичі, що додається.
3. Контроль за виконанням розпорядження даного розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту