Про участь у Програмі “Оздоровлення економіки України”

11.10.2021 3742

Про участь у Програмі  “Оздоровлення економіки України”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про участь у Програмі
“Оздоровлення економіки України”

З метою залучення нових джерел наповнення місцевого бюджету через: створення нових робочих місць, підтримку місцевого підприємництва, розвиток інфраструктурного комунального бізнесу та кооперації, враховуючи рекомендації з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол від________________ №_______), ст. 25, 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1.Взяти участь у Програмі “Оздоровлення економіки України”, що розроблена командою проектного стратега-аналітика – Давида Картозія (США) і реалізується Інститутом багатовекторної дипломатії «IMTD» Institute For Multi-Track Diplomacy (США). ПРОГРАМА ОЗДОРОВЛЕННЯ ЕКОНОМІКИ – це унікальний багатовекторний інструмент який дозволяє: реалізувати «Бізнес-ідеї» і «Бізнес-стартапи», підтримати «Працюючий бізнес, фермерство і виробництво», розширити «Товарні і ресурсні ринки», розвинути «Інфраструктурний бізнес територіальних громад», наповнити благодійні та соціальні фонди.
2.За обов’язковою вимогою участі у Програмі, вступити у статусі Колективного асоційованого члена до Споживчого Товариства «Ай.Ем.Ті.Ді. – ІНТЕРНЕШНЛ», що є офіційним представником «IMTD» Institute For Multi-Track Diplomacy і реалізатором Програми в Україні.
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В.Дзерин).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту