Про встановлення меморіальної дошки

08.04.2024 7928

Про встановлення меморіальної дошки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про встановлення
меморіальної дошки

Розглянувши звернення старости сіл Раневичі, Почаєвичі, Михайлевичі І. Гірчака від 12.03.2024 № 23 про встановлення меморіальної дошки Василю Швадчаку, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування» та «Положенням про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на території Дрогобицької міської територіальної громади», затвердженим рішенням сесії від 14.12.2023 № 2020, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол від _________ 2024 № ____) Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл на встановлення меморіальної дошки захиснику України, який віддав своє життя під час виконання бойового завдання, ШВАДЧАКУ Василю Анатолієвичу, на фасаді будівлі Михайлевицької гімназії Дрогобицької міської ради Львівської області (вул. Дрогобицька, 23, с. Михайлевичі, Дрогобицький р-н, 82153), відповідно до тексту поданому у додатку.
2. Витрати на виготовлення меморіальної дошки здійснити за кошти меценатів.
3. Встановлену меморіальну дошку передати на баланс Михайлевицькій гімназії Дрогобицької міської ради Львівської області (Л. Маркович).
4. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В. Ханас) пам’ятний знак, зазначений у п.1 даного рішення, внести до Переліку пам’ятних дощок і таблиць, встановлених у Дрогобицькій міській територіальній громаді.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р. Грицай).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту