ро внесення зміни до складу постійно діючої комісії з обстеження зелених насаджень на території м. Дрогобича

05.06.2020 1104

ро внесення зміни до складу  постійно діючої комісії з обстеження  зелених насаджень на території м. Дрогобича

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________ №______

Про внесення зміни до складу
постійно діючої комісії з обстеження
зелених насаджень на території м. Дрогобича

В зв’язку з внесенням змін в структуру виконавчого комітету та департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради, відповідно до ст. 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Постанови Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2006 року №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», керуючись пп. 7 п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Внести зміни до складу постійно діючої комісію з обстеження зелених насаджень на території м. Дрогобича, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 23.11.2017 № 260 «Про створення постійно діючої комісії з обстеження зелених насаджень на території м. Дрогобича», а саме:
1.1. Виключити з складу комісії секретаря комісії головного спеціаліста, інспектора з благоустрою відділу з питань експлуатації об’єктів благоустрою.
1.2. Включити в склад комісії секретаря комісії начальника відділу безпеки та контролю, інспектора з паркування та благоустрою департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту