Про затвердження Програми фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Дрогобицької міської ради та Положення про порядок використання коштів, які скеровуються на виконання Програми фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Дрогобицької міської ради

24.02.2021 2407

Про затвердження Програми фінансового забезпечення виконання депутатських  повноважень депутатами Дрогобицької  міської ради та Положення про порядок  використання коштів, які скеровуються  на виконання Програми фінансового  забезпечення виконання депутатських  повноважень депутатами Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
3 сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________2021 року №___

Про затвердження Програми фінансового
забезпечення виконання депутатських
повноважень депутатами Дрогобицької
міської ради та Положення про порядок
використання коштів, які скеровуються
на виконання Програми фінансового
забезпечення виконання депутатських
повноважень депутатами Дрогобицької міської ради

З метою забезпечення виконання депутатських повноважень по забезпеченню економічного та соціального розвитку Дрогобицької міської територіальної громади, виконання доручень виборців, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № від 18.02.2021), керуючись п.22 ч.1. ст..26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Дрогобицької міської ради (додаток № 1).
2. Затвердити Положення про порядок використання коштів, які скеровуються на виконання Програми фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Дрогобицької міської ради (додаток № 2).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту