Ухвала сесії Дрогобицької міської ради “Про економіко-правове регулювання відносин природокористування на території м. Дрогобича”

04.07.1991 554

Ухвала сесії Дрогобицької міської ради “Про економіко-правове регулювання відносин природокористування на території м. Дрогобича”

Дрогобицька міська Рада народних депутатів
Львівської області
V сесія I демократичного скликання
УХВАЛА

від 04.07.1991 року
м. Дрогобич

«Про економіко-правове
регулювання відносин
природокористування на
території м. Дрогобича»

З метою забезпечення екологічної безпеки і захисту населення, відтворення життєвого середовища, збереження природних багатств м. Дрогобича і регіону, як складової частини області, керуючись Законом УРСР “Про місцеві Ради народних депутатів Української РСР та місцеве самоврядування” міська Рада народних депутатів
УХВАЛИЛА:
Створити в бюджеті міста екофонд, для чого відкрити спеціальний рахунок в відділенні житлосоцбанку м. Дрогобича:
1.1. Зобов’язати підприємства, організації та установи міста щоквартально до 25 числа наступного місяця після звітного періоду вносити на рахунок екологічного фонду міської Рада народних депутатів плату за шкоду, заподіяну території міста, передбачену рішенням облвиконкому від 05.09.90 р. “Про економіко-правове регулювання відносин природокористування на території Львівської області”. Нарахування за шкоду, заподіяну території міста, проводити згідно вищевказаного рішення, а також рішення облвиконкому від 19.03.91 р. № 102 “Про плату за природні рекреаційні ресурси та впорядкування їх використання на території Львівської області”.
2. Зобов’язати інспектора з охорона природи Пограничного В. штрафи за порушення природоохоронного законодавства, що накладатимуться згідно актів на підприємства, організації, установи, що знаходяться на території міста, направляти в екологічний фонд міської Ради народних депутатів, при цьому відрахування обласному комітету охорони природи залишити на попередньому рівні.
3. Плату вносити з моменту прийняття рішення.
4. Контроль за виконанням даної ухвали покласти на постійну депутатську комісію з екології і природозбереження, помічника по екології міськвиконкому п. Дацька О.Р., начальника Державної податкової інспекції п. Головчанського О.Г.

Переглянути додаток

Заступник голови міської Ради
народних депутатів В.І. Байса

Секретар сесії Ю.О. Новосад

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту