Ухвала сесії Дрогобицької міської ради “Про стан водопровідно-каналізаційного господарства в м. Дрогобичі і перспективи його розвитку”

28.10.1991 564

Ухвала сесії Дрогобицької міської ради “Про стан водопровідно-каналізаційного господарства в м. Дрогобичі і перспективи його розвитку”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(Восьма сесія першого демократичного скликання)
УХВАЛА

від 28 жовтня 1991 року
м. Дрогобич

Про стан водопровідно-каналізаційного
господарства в м. Дрогобичі
і перспективи його розвитку

Заслухавши і обговоривши доповідь голови робочої комісії з вивчення питання роботи виробничого управління водопровідно- каналізаційного господарства та перспектив його розвитку п.Б.Петрушака, сесія міської Ради ухвалила:
1. З рахуванням численних скарг мешканців міст Дрогобича І Стебника, публікацій в “Галицькій зорі” визнати роботу виробничого управління водопровІдно—каналІзаційного господарства (начальник – І.Дубков) незадовільною І вказати на упущення в роботі.
2. Доручити голові Дрогобицької міської Рада народних депутатів М.Глубішу провести до 1 грудня 1991 року координаційну нараду з головами виконкомів Бориславської, Стебницької, Трускавецької міських та Дрогобицької районної Рад народних депутатів з питання перспективи розвитку водопостачання І очищення стоків у Дрогобицькому регіоні.
3. Забов’язати начальника виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства:
3.1. Ввести в дію променевий водозабір вода в с. Гірне – до 1 грудня 1991 року
3.2. Закінчити будівництво водогону ВІД І до ІІ підйому діаметром кварталі труб 1220 мм – у IV кварталі 1993 року. до І грудня 1991 року
3.3. Ввести в дію новозбудований водогін Уріж – Дрогобич до 1 грудня 1991 року.
3.4. Провести реконструкцію водозабору ІІ підйому з встановленням більш потужних насосів – у 1992 році.
3.5. Виконати рекомендації проектного інституту Укрспецрембудмонтаж” щодо покращення водопостачання м.Дрогобича до 2000 року – до кінця 1992 року.
3.6. Розробити схеми водопроводів у старій частині міста до 1 лютого 1992 року.
3.7. Привести колодязі врізок та засувок до належного технічного і санітарного стану.
3.8. Запровадити Інструментальний облік води на джерелах водопостачання та в споживачів – до кінця 1992 року.
3.9. В типових договорах на послуги в плані водопостачання та каналізування передбачити обопільну відповідальність за зрив договірних умов – початок 1993 року.
3.10. Забезпечувати споживачів першої категорії безперебійною подачею води. У випадках аварійних ситуацій включити доставку привізної води – постійно.
3.11. Переглянути ліміти споживання води підприємствами з врахуванням збільшення об’ємів виробництва і змін нормативів – до 1 грудня 1991 року.
3.12. Розробити техніко-економічне обґрунтування по впровадженню озонування води – до II кв. 1993 року.
3.13 Розглянути питання скорочення різниці між основною І додатковою оплатою праці – до 1 січня 1992 року.
4. Зобов’язати начальника міського виробничого управління житлово-комунального господарства розробити проекти тих районів міста, де каналізація відсутня, – протягом 1992 р.
5. Рекомендувати керівникам підприємств, організацій, закладів залучитися до виконання роботи, вказаної в пп.3.9 та З.11.
6. Доручити виконкому міської ради народних депутатів (Б.Петрушак)’ розглянути питання про передачу на баланс виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства внутрішньої мережі водопостачання – до 25 листопада 1991 року.
7. Зобов’язати Стебницький калійний завод (Директор З.Варивода) організувати контроль якості води в м. Стебнику – до 1 січня 1992 року.
8. Контроль за виконанням ухвали покласти на постійну комісію міської Ради народних депутатів з житлово – комунального господарства, шляхового будівництва та благоустрою.

Голова міської Ради
народних депутатів М.Глубіш

Секретар сесії Т.Олексишин

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту