Ухвала сесії Дрогобицької міської ради “Про заяву депутата М.Белея, в/о № 26”

30.10.1991 532

Ухвала сесії Дрогобицької міської ради “Про заяву депутата М.Белея, в/о № 26”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
/восьма сесія першого демократичного скликання/
УХВАЛА

від 30 жовтня 1991 року
м. Дрогобич

Про заяву депутата М.Белея,
в/о № 26

Розглянувши і обговоривши заяву депутата М.Белея, в/о № 2 /заява додається/, восьма сесія міської Ради народних депута­тів ухвалила:
1. Взяти заяву до виконання.
2. Доручити міськвиконкому /перший заступник голови виконкому Ю.Дацюк/ на найближчому засіданні розглянути і вирішити питання, підняті в заяві:
2.1. Про постачання екологічно чистих овочів I фруктів в дитячі дошкільні заклади міст Дрогобича І Стебника шляхом домовленості з керівниками Дрогобицького райвиконкому про вирощуван­ня їх в одному чи кількох господарствах району.
2.2. Про заборону проїзду та стоянки вантажного автотран­спорту на території медсанчастини промислових підприємств.
2.3. Про впорядкування нумерації будинків, квартир, що по­ліпшило б роботу лікарів невідкладної допомоги, листонош.
2.4. Про роботу комітету контролю міської Ради народних депутатів, про спрямування II на повну всеохопну І регулярну перевірку, крім закладів торгівлі, також І баз, складів, тощо, з залученням до таких рейдів по черзі всіх депутатів, спеціалістів.
3. Доручити депутату Калату И.К., в/о № 37, утворити ко­місію для проведення детальної перевірки фактів, наведених у зверненні до УШ сесії працівника управління водопровідно-кана­лізаційного господарства п.Соболя.
4. Доручити депутату міської та обласної Рад народних депутатів, члену обласної постійної комісії по торгівлі В.МлІчку, в/о № 24, разом з депутатами міської Ради провес­ти перевірку фактів затовареності міжрайбази, про що заявив депутат обсалної ради п. М.Бучацький.

Переглянути додаток

Голова міської Ради народних
депутатів, голова виконкому М.Глубіш

Секретар сесії Т.Олексишин

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту