Ухвала сесії Дрогобицької міської ради “Про утворення відділу охорони громадського порядку /чоти порядку/ виконкому Дрогобицької міської Ради народних депутатів та продовження фінансування додаткового штату міліції”

30.10.1991 551

Ухвала сесії Дрогобицької міської ради “Про утворення відділу охорони громадського порядку /чоти порядку/ виконкому Дрогобицької міської Ради народних депутатів та продовження фінансування додаткового штату міліції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
/восьма сесія першого демократичного скликання/
УХВАЛА

від 30 жовтня 1991 року
м. Дрогобич

“Про утворення відділу охорони
громадського порядку/чоти порядку/
виконкому Дрогобицької міської Ради
народних депутатів та продовження
фінансування додаткового штату
міліції”

На підставі п.6 ст.38 Закону Української РСР “Про місцеві Ради народних депутатів Української РСР та місцевого самоврядування”, а також Положення про добровільні народні дружини по охороні громадського порядку в Українській РСР, затвердженого Постановою Ради Міністрів УРСР від 26.05.74 р. № 292, з метою посилення охорони громадського порядку I боротьби з правопорушеннями на території Дрогобицької Ради народних депутатів, сесія міської Ради народних депутатів ухвалила:
1. Утворити відділ охорони громадського порядку виконкому Дрогобицької міської Ради народних депутатів в кількості 33 осіб.
2. Зобов’язати міськвиконком протягом місяця з дня прийняття ухвали визначити норми та критерії відрахувань з підприємств, установ, організацій для фінансування відділу охорони громадського порядку. Забезпечити надходження відрахувань на окремий рахунок міськвиконкому.
3. Затвердити Положення про відділ охорони громадського порядку /чоти порядку/ виконкому Дрогобицької міської Ради народних депутатів /в першому читанні, за винятком розділів У. “Соціальний захист працівників ВОГП” та УШ. “Фінансування і матеріальне забезпечення”/,/Положення додається/.
4. Набір працівників у відділ охорони громадського порядку проводити відповідно до надходження коштів на утримання
цього відділу.
5. Вважати доцільним продовжити фінансування додаткового штату міліції на 1992 рік.
6. Начальнику відділу внутрішніх справ міськвиконкому М.Ваврину за результатами аналізу оперативної обстановки за 1991 рік подати свої пропозиції щодо чисельності додаткового штату і його фінансування для затвердження на сесії при формуванні бюджету на 1992 рік.
7. Контроль за виконанням ухвали покласти на постійну комісію міської Ради з дотриманням законності, правопорядку.

Переглянути додаток

Голова міської Ради народних
депутатів, голова виконкому М.Глубіш

Секретар сесії Т.Олексишин

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту