Ухвала сесії Дрогобицької міської ради “Про забезпечення житлом реабілітованих громадян – жертв політичних репресій на Україні”

30.10.1991 554

Ухвала сесії Дрогобицької міської ради “Про забезпечення житлом реабілітованих громадян – жертв політичних репресій на Україні”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
/восьма сесія першого демократичного скликання/
УХВАЛА

від 30 жовтня 1991 року
м. Дрогобич

Про забезпечення житлом
реабілітованих громадян – жертв
політичних репресій на Україні

Відповідно до ст. 6 Закону Української РСР “Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні”, реабілітованим громадянам, які потребують поліпшення житлових умов, надається право на першо­чергове одержання житла.
Враховуючи наведене, з метою поліпшення житлових умов, а також моральної компенсації цій категорії громадян за незаконні репресії, сесія міської Ради народних депутатів ухвалила:
1. Дозволити адміністраціям, профкомам підприємств і організа­цій, які самостійно ведуть квартирний облік, разом з Радами трудових колективів надавати в позачерговому порядку житлову плоду реабіліто­ваним громадянам, які перебувають в списку на першочергове одержання житла.
2. Дозволити виконкому міської Ради народних депутатів щорічно виді тяти 1 квартиру для забезпечення житлом реабілітованих громадян, які перебувають на квартобліку за місцем проживання.
3. Контроль за виконанням ухвали доручити постійній комісії Ради народних депутатів з дотримання законності, правопорядку.

Голова міської Ради народних
депутатів, голова виконкому М.Глубіш

Секретар сесії Т.Олексишин

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту