Ухвала сесії Дрогобицької міської ради “Про утворення відділу архітектури і містобудування виконкому міської Ради народних депутатів”

30.10.1991 657

Ухвала сесії Дрогобицької міської ради “Про утворення відділу архітектури і містобудування виконкому міської Ради народних депутатів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
/восьма сесія першого демократичного скликання/
УХВАЛА

від 30 жовтня 1991 року
м. Дрогобич

Про утворення відділу архітектури
і містобудування виконкому міської
Ради народних депутатів

Виходячи з Закону про місцеві Ради народних депутатів і місцеве самоврядування, Законів про землю, власність, житлове законодавство та інших законодавчих актів України, з метою вдосконалення організаційної структури архітектурно-містобудівельного органу виконкому, пріоритетного значення питань містобудування і архітектури в комплексному соціально-економічному та історико—культурному розвитку міста, враховуючи рекомендації Держбуду України, у відповідності з рішеннями Львівського обл­виконкому від 27 листопада 1987 року № 474 “Про дальший розвиток архітектури і містобудування в області” та від 26 січня 1991 року № 20 “Про факти грубого порушення будівельних норм і якості будівельно-монтажних робіт та заходи по забезпеченню надійності будівництва”, міська Рада народних депутатів ухвалила:
1. Утворити відділ архітектури і містобудування виконкому міської Ради народних депутатів в складі 4 осіб з річним фондом зарплати 24000 крб., в т.ч. 14400 крб. за рахунок коштів бюджету,міста та 9600 крб, за рахунок позабюджетних коштів міської Ради народних депутатів, згідно зі штатним розкладом /додається/.
Підпорядкувати відділ архітектури і містобудування виконкому головному архітектору міста Дрогобича.
2. Організувати при відділі архітектури і містобудування виконкому госпрозрахункову виробничу архітектурно-планувальну майстерню за рахунок господарсько-виробничої діяльності, підпорядкувавши її відділу.
3. Затвердити на наступній сесії Положення про відділ архітектури і містобудування виконкому, розроблене згідно пропозиції Держбуду України.
4. Доручити виконкому міської Ради народних депутатів виділити відділу та його службі відповідні приміщення, техніку, обладнання та сприяти в забезпеченні автотранспортом.
5. Контроль за виконанням покласти на постійну комісію міської Ради народних депутатів з архітектури, будівництва та будівельних матеріалів.

Переглянути додаток

Голова міської Ради народних
депутатів, голова виконкому М.І. Глубіш

Секретар сесії Т.Т. Олексишин

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту