Ухвала сесії Дрогобицької міської ради “Про хід виконання рішення виконкому № 123 від 25.04.91 р. “Про підготовку до відзначення 900-ліття м. Дрогобича””

04.07.1991 541

Ухвала сесії Дрогобицької міської ради “Про хід виконання рішення виконкому № 123 від 25.04.91 р. “Про підготовку до відзначення 900-ліття м. Дрогобича””

Дрогобицька міська Рада народних депутатів
Львівської області
V сесія I демократичного скликання
УХВАЛА

від 4 липня 1991 року

Про хід виконання рішення
виконкому № 123 від 25.04.91 р.
“Про підготовку до відзначення
900-ліття м. Дрогобича”

Заслухавши інформації п. Дацюка Ю.Я. і Семчишина В.Ф. про підготовку до святкування 900-літнього ювілею м. Дрогобича, міська Рада народних депутатів
УХВАЛИЛА:
1. Інформації про хід виконання рішення міськвиконкому № 123 від 25.04.91 р. “Про підготовку до відзначення 900-ліття м. Дрогобича”, прийняти до відома.
2. Надаючи великого значення спорудженню пам’ятника Т.Г. Шевченку, покласти загальне керівництво спорудженням пам’ятника на першого заступника голови виконкому п. Дацюка Ю.Я.
3. Зобов’язати заступників голови міськвиконком п. Дацюка Ю.Я., Петрушака Б.І. і Семчишина В.Ф., завідуючих відділами, начальників управлінь та служб виконкому, керівників підприємств, установ та організацій встановити дійовий контроль за виконанням заходів по підготовці до 900-літнього ювілею міста, для чого:
– заступникам голови міськвиконкому проводити щотижневі наради по напрямках, на яких аналізувати хід виконання робіт;
– в липні і серпні 1991 р. хід виконання даного питання заслухати на засіданні виконкому;
– доручити першому заступнику голови міськвиконкому п. Дацюку Ю.Я. вести постійний контроль за надходженням і використанням коштів від всіх джерел фінансування на заходи до 900-річчя міста;
– з нагоди ювілею звернутись із закликом до трудових колективів, жителів міста привести до належного стану прилеглі до будинків територій.
4. Просити ради трудових колективів підприємств та організацій до 15 липня перерахувати кошти на передбачені рішенням виконкому заходи по святкуванню 900-літнього ювілею міста.
5. Головам постійних комісій міської Ради взяти під особистий контроль хід виконання заходів по відповідних напрямках по підготовці святкування 900-річчя м. Дрогобича.
6. Зобов’язати голову координаційного комітету / п. М.І. Глубіш / регулярно проводити засідання по організації святкування 900-річчя м. Дрогобича, а головного редактора газети “Галицька Зоря”/ /п. І.С. Тихий/- інформувати населення міста про кожне засідання комітету з детальним висвітленням питань, що розглядались на ньому, та прийнятих по них рішень.

Заступник голови міської Ради
народних депутатів В.І. Байса

Секретар сесії Ю.О. Новосад

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту