№ 10 Розпорядження міського голови “Про утворення комісії з обстеження закладів громадського харчування, харчоблоків загальноосвітніх навчальних закладів, ярмарків, ринкової та іншої торгівлі з дотримання харчового та санітарного законодавства суб´єктами господарювання, які здійснюють діяльність у місті Дрогобичі”

02.01.2020 880

№ 10 Розпорядження міського голови “Про утворення комісії з обстеження закладів  громадського харчування, харчоблоків  загальноосвітніх навчальних закладів, ярмарків,  ринкової та іншої торгівлі з дотримання харчового  та санітарного законодавства суб´єктами господарювання,  які здійснюють діяльність у місті Дрогобичі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 02.01.2020 №10-р

Про утворення комісії з обстеження закладів
громадського харчування, харчоблоків
загальноосвітніх навчальних закладів, ярмарків,
ринкової та іншої торгівлі з дотримання харчового
та санітарного законодавства суб´єктами господарювання,
які здійснюють діяльність у місті Дрогобичі

Розглянувши листи Дрогобицького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області від 17.12.2019 № 669 та від 19.12.2019 № 674, з метою контролю дотримання харчового та санітарного законодавства суб´єктами господарювання, які здійснюють діяльність у місті Дрогобичі, керуючись пп. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Утворити комісію у складі:
– Т. Бачинського – голови комісії, начальника відділу економіки.
– І. Гром – секретаря комісії, головного спеціаліста відділу економіки з питань торгівельної діяльності.
Членів комісії:
– представника відділу економіки;
– С. Кекош провідного фахівця відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Дрогобицького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області;
– представника КП «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради;
– представника відділу освіти.
2. Комісії (Т. Бачинський):
2.1. Обстеження харчоблоків загальноосвітніх навчальних закладів з дотримання харчового та санітарного законодавства здійснити після відновлення харчування учнів.
2.2. Здійснювати обстеження ярмарків, ринкової та іншої торгівлі з дотримання харчового та санітарного законодавства суб´єктами господарювання, які здійснюють діяльність у місті Дрогобичі, та складати відповідні акти обстежень.
3. Дрогобицькому міському управлінню Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області (Т. Калапунь) здійснити обстеження дотримання харчового та санітарного законодавства в складі комісії, скласти відповідні акти, інформацію про проведену роботу надати у відділ економіки виконкому Дрогобицької міської ради протягом трьох днів з моменту здійснення обстеження.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту