№ 10 Розпорядження міського голови “Про створення комісії з питання передачі на баланс нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. І.Франка, 27.“

05.01.2018 366

№ 10 Розпорядження міського голови “Про створення комісії  з питання передачі на баланс  нежитлової будівлі, що  знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. І.Франка, 27.“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 5 січня 2018 р.№10-р

Про створення комісії
з питання передачі на баланс
нежитлової будівлі, що
знаходиться за адресою:
м. Дрогобич, вул. І.Франка, 27.

На виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 08.12.2017р. №969 «Про передачу на баланс нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. І.Франка, 27», керуючись п.20 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Створити комісію для передачі на баланс відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул.І.Франка, 27 загальною площею 845,9 кв.м. у складі:
Голови комісії:
– П.Сушка – начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
Членів комісії:
– Р.Росохи – начальника відділу оренди та приватизації комунального майна Дрогобицької міської ради;
– В.Чуби – начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради;
– Ю.Кушлика – голови постійної комісії з питань приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу;
– О.Дутка – головного бухгалтера відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради;
– Т.Кучманича – інженера відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради;
– О.Германа – директора палацу дитячої та юнацької творчості;
– Л.Наум’яка – директора-головного лікаря КНП “Дрогобицька міська поліклініка ” Дрогобицької міської ради;
– М.Пристай – головного бухгалтера КНП “Дрогобицька міська поліклініка ” Дрогобицької міської ради;
– З.Хлопика – інженера КНП “Дрогобицька міська поліклініка ” Дрогобицької міської ради.
2. За результатами проведеної роботи комісії в термін до 05.02.2018р. оформити акт прийому – передачі нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, І.Франка, 27 з балансу комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради на баланс відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
3. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради передати відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради технічну документацію на обслуговування нежитлової будівлі.
4. Зобов’язати відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглих територій відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
5. Виконання даного розпорядження покласти на комунальне некомерційне підприємство «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради (Л.Наумяк) та відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Сушко).
6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту