№ 103 Розпорядження міського голови “Про розміщення коштів загального фонду міського бюджету м.Дрогобича на депозитній лінії установ банків ”

17.02.2017 379

№ 103 Розпорядження міського голови “Про розміщення коштів загального фонду міського бюджету м.Дрогобича на депозитній лінії установ банків ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 17 лютого 2017 р.№103-р

Про розміщення коштів загального
фонду міського бюджету м.Дрогобича
на депозитній лінії установ банків

З метою наповнення дохідної частини міського бюджету, відповідно до Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 року № 6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках», на виконання рішення Дрогобицької міської ради ХVІ сесії сьомого скликання від 20.12.2016 №527 «Про міський бюджет м.Дрогобича на 2017 рік», враховуючи погодження конкурсної комісії з розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на вкладних (депозитних) рахунках у банках, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Розмістити в пресі текст оголошення щодо розміщення коштів загального фонду міського бюджету м.Дрогобича на депозитній лінії в установах банків згідно з додатком.
2. Провести конкурс з розміщення на депозитній лінії в установах банків тимчасово вільних коштів загального фонду в сумі 15,0 млн.грн.
3. Фінансовому управлінню розмістити оголошення в засобах масової інформації про строки та умови проведення конкурсу до 22.02.2017р. (включно) (О.Савран).
4. На підставі протоколу конкурсної комісії укласти угоду з установами банків про розміщення тимчасово вільних коштів загального фонду міського бюджету 01.03.2017 року.
5. Дане розпорядження затвердити на черговій сесії міської ради.
6. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту