№ 105 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про підготовку і внесення на розгляд Дрогобицької міської ради пропозиції призупинення затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території сільських населених пунктів Дрогобицької міської територіальної громади”

16.03.2021 2685

№ 105 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про підготовку і внесення на розгляд  Дрогобицької міської ради пропозиції  призупинення затвердження  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  на території сільських населених пунктів Дрогобицької міської територіальної громади”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 06.03.2021 № 105

Про підготовку і внесення на розгляд
Дрогобицької міської ради пропозиції
призупинення затвердження
проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок
на території сільських населених пунктів
Дрогобицької міської територіальної громади

Для використання гарантованого державою права Дрогобицькою міською територіальною громадою самостійно вирішувати питання організації та здійснення землеустрою на території громади, відповідно до ст. 140 Конституції України, у зв’язку з неможливістю виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради погоджувати проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, відповідно до пп.9 ч.б) п.1 ст. 33 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, через відсутність змін в п.2 ст.1861 Земельного кодексу України, керуючись пп.1 част.а) п.1 ст. 33 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі) підготовати та винести на розгляд сесії проект рішення Дрогобицької міської ради про призупинення затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на територіях сільських населених пунктів Дрогобицької міської територіальної громади до внесення змін в Земельному кодексі України в частині погодження проектів землеустрою виконавчим органом міської ради у сфері містобудування та архітектури.
2. Виконавчим органам Дрогобицької міської ради призупинити прийняття на погодження та затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, та прийняття на погодження Актів встановлення та погодження меж землекористування на земельні ділянки, на територіях сільських населених пунктів Дрогобицької міської територіальної громади, до розгляду проекту рішення Дрогобицької міської ради згідно п.1 даного рішення.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту