№ 1059 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2022 році у новій редакції”

10.03.2022 3543

№ 1059 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації  у 2022 році у новій редакції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 10.03.2022 року № 1059

Про затвердження Програми заходів
з висвітлення діяльності міської ради,
виконавчого комітету, посадових осіб
та депутатів міської ради у засобах
масової інформації у 2022 році у новій редакції

З метою перерозподілу коштів та необхідності фінансування закупівлі системи оповіщення населення та забезпечення належного висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, керівництва громади, старост, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2022 році враховуючи службову записку начальника управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій від 20.02.2022 року №11, керуючись Законами України “Про інформацію“, “Про місцеве самоврядування в Україні“, “Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації“ міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у новій редакції.
2. Рішення сесії від 22.12.2021 р. №923 «Про затвердження Програми заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2022 році» вважати таким, що втратило чинність.
3. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснити фінансування Програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2022 рік.
4. Управлінню цифровізації, інформаційної політики та комунікацій (З. Квасній) забезпечити висвітлення даного рішення на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту